تاكید سازمان جهانی كار بر فراهم كردن فرصت كار برای جوانان

تاكید سازمان جهانی كار بر فراهم كردن فرصت كار برای جوانان

پلات: در یكصدمین سال تأسیس سازمان بین المللی كار علاوه بر تبیین تحولات آینده كار، گزارش سال 2019 بانك جهانی و سفارش این بانك به دولتها جهت سرمایه گذاری در مهارتهای جدید ارائه و بر لزوم گسترش حمایتهای اجتماعی تاكید گردیده است.



به گزارش پلات به نقل از ایسنا، در این كنفرانس كه به سبب تقارن با یكصدمین سال تأسیس سازمان بین المللی كار از اهمیت مضاعفی برخوردار شده است، ۷۵۰۰ نفر از نمایندگان دولت ها و سازمان های كارگری و كارفرمایی از سراسر جهان شركت كرده اند.

سازمان جهانی كار در یكصدمین سال تأسیس خود در سال ۲۰۱۹، طرح «ابتكار سده برای آینده كار» را بعنوان سوژه محوری فعالیت های خود در دستور كار قرار داده است؛ همچون موضوعات مهمی كه در این اجلاس مورد توجه و بحث قرار خواهد گرفت، تبیین تحولات آینده كار، گسترش حمایت های اجتماعی، گزارش سال ۲۰۱۹ بانك جهانی و سفارش این بانك به دولت ها جهت سرمایه گذاری در مهارت های جدید و افزایش درآمدها است.

سال گذشته، منع خشونت و آزار و اذیت در محیط كار در دستور كار اصلی این سازمان قرار داشت اما امسال به مناسبت یكصدمین سال تأسیس سازمان بین المللی كار، همه برنامه های سازمان تحت الشعاع رویداد مهم سده و گفت و گو درباب آینده كار قرار گرفته و خیلی از مقامات بلندپایه كشورهای عضو برای گرامیداشت سده در آن شركت دارند.

تصویب پیشنهاد تقویت سه جانبه گرایی كشورمان در ILO

پیشنهاد كشورمان در خصوص تقویت سه جانبه گرایی خصوصاً در شكل دهی آینده كار و در مواجه با چالش های جهان كار در سازمان بین المللی كار تصویب گردید. در این اجلاس كه كمیته های چهارگانه آن از روزهای گذشته شروع به كار كرده است، پیشنهاد كشورمان در خصوص تقویت سه جانبه گرایی خصوصاً در شكل دهی آینده كار و در مواجهه با چالش های جهان كار برای درج در مقدمه اعلامیه سده پذیرفته و تصویب شده است.

به گفته مدیركل امور بین الملل وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی به مناسبت سده سازمان جهان، كار سندی موسوم به "اعلامیه سده"به تصویب خواهد رسید كه كار بررسی آن در كمیته جامع كنفرانس در حال انجام می باشد و با عنایت به اینكه تدوین استاندارد برای رفع آزار و خشونت در جهان كار در دستور كار این كنفرانس قرار دارد، هیأت سه جانبه كشورمان پیشنهادات خودرا برای تدوین استانداردها به كمیته استاندارد ارائه كرد.

وی از حمایت كشورهای بولیوی، مكزیك، پاناما، چین، لبنان، مالزی، اندونزی و سوریه از پیشنهاد ایران آگاهی داد و اشاره كرد: هم اكنون دنیای كار از اقدامات یك جانبه و غیر قانونی برخی كشورها همچون آمریكا رنج می برد و با تحریم های صورت گرفته به خصوص در حوزه اقتصادی، كار و كارگر و محیط كار و آینده كار با مشكل مواجه خواهند شد كه در تناقض با اساسنامه سازمان بین المللی كار است.



تحریم های اقتصادی مانع اجرای كار شایسته و عدالت اجتماعی

به اعتقاد مدیركل امور بین الملل وزارت كار، تحریم های اقتصادی موجب می شود كار شایسته و عدالت اجتماعی كه از اهداف اساسی سازمان بین المللی كار است، تحقق پیدا نكند و توسعه پایدار كشورها به مخاطره بیفتد.

به گزارش پلات به نقل از ایسنا، هیأت ایرانی نمایندگان دولت، كارفرمایان و كارگران در یكصد و هشتمین كنفرانس سازمان جهانی كار (ILO) كه با مشاركت نمایندگان عضو این سازمان در ژنو سوئیس و مقر اروپایی سازمان ملل در حال برگزاری است، حضور دارند و روز گذشته نیز وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی، ایران را جهت شركت در این كنفرانس به مقصد ژنو ترك كرد.

قرار است شریعتمداری در اجلاس وزیران كار جنبش عدم تعهد، اجلاس وزیران كار آسیا و اقیانوسیه و مجمع عمومی سازمان بین المللی كار سخنرانی كند و ملاقات با وزیران كشورهای عراق، بلغارستان، آذربایجان و سوریه را هم در دستور كار خود دارد.

در راستای برنامه سازمان بین المللی كار در خصوص انجام گفت و گو درباب آینده كار، ایران مدتی قبل همایش ملی آینده كار را برگزار كرد كه به موضوعاتی همچون ظهور مشاغل جدید با توسعه رباتیك، افزایش تقاضا برای نیروهای ماهر، افزایش استخدام ها توسط بخش خصوصی، محدودیت فرصت های شغلی و تغییر ماهیت آینده كار پرداخت.

تاكید ILO بر فراهم كردن فرصت های كار برای جوانان

به گزارش پلات به نقل از ایسنا، به سبب توسعه فناوری، تغییرات اقلیمی و جمعیتی، آینده كار دستخوش تغییرات و تحولات گسترده ای خواهد شد و گزارش كمیسیون جهانی آینده كار با تاكید بر "كار انسان محور" برای دستیابی همگان به كار شایسته و برقراری عدالت اجتماعی در این كنفرانس مورد توجه جدی كشورهای عضو سازمان بین المللی كار قرار دارد.ILO خواهان استفاده از پتانسیل جوانان و فراهم آوردن فرصت های آینده كار برای آنها شده است.

سازمان بین المللی كار (ILO) در سال ۱۹۱۹ با هدف تدوین مقررات و مقررات بین المللی در جهت بهینه سازی استانداردهای بین المللی كار و حصول اطمینان از بكارگیری آنها متولد شد و از آن سال تابحال كنفرانس بین المللی كار همه ساله با حضور ۱۸۷ كشور عضو در ژنو سوئیس انجام می شود. این اجلاس مهم ترین رویداد بین المللی در حوزه كار به حساب می آید و كشورهای عضو در عالی ترین سطوح در اجلاس مذكور شركت می كنند و به بررسی مهم ترین مشكلات روز جامعه كار، نیروی كار و وضع استانداردهای بین المللی می پردازد. یكصد و هشتمین كنفرانس بین المللی كار تا روز جمعه ۳۱ خرداد در محل سازمان ملل متحد در ژنو ادامه دارد.





منبع:

1398/03/28
13:47:44
5.0 / 5
4161
تگهای خبر: استاندارد , جامعه , جت , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۳
پلات