معاون وزیر راه تشریح كرد:

اقدامات راهداری و ایجاد مسیرهای جایگزین در استان های سیل زده

اقدامات راهداری و ایجاد مسیرهای جایگزین در استان های سیل زده

پلات: رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با بیان آخرین وضعیت راه های خوزستان، لرستان و ایلام اظهار داشت: تشكیل كارگروه تخصصی مطالعات راه اندازی راه های تخریب شده، در دستور كار هفته آتی سازمان قرار دارد.



به گزارش پلات به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عبدالهاشم حسن نیا با اشاره به آخرین وضعیت راه ها و ابنیه فنی استان خوزستان تصریح كرد: روز گذشته (چهارشنبه) از تمامی محورهای استان خوزستان بازدید به عمل آمد و بعد از شناسایی انسداد ۳۵ محور اصلی، فرعی و روستایی دستور اعزام ۵۰ دستگاه ماشین آلات راهداری از ۷ استان به خوزستان صادر شد.
وی شاخص ترین محورهای مسدود استان را اندیمشك-اهواز و آبادان-اهواز عنوان نمود و اظهار داشت: مردم می توانند به ترتیب از محورهای انیمشك-شوشتر-اهواز و خرمشهر، بعنوان مسیرهای جایگزین استفاده كنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بازدید روز گذشته از استان خوزستان خاطرنشان كرد: میزان ورودی آب در پایه بعضی از پل ها نسبت به روزهای قبل كاهش پیدا كرده است و پیش بینی شده در صورت ادامه روند كاهش سطح آب روی جاده ها، عملیات راهداری و ترمیم راه ها آغاز شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای، با اشاره به وضعیت راه های روستایی استان خوزستان بیان داشت: بیشترین میزان خسارات وارده به روستاها مربوط به شمال استان خوزستان و مناطقی همچون شوش و شوشتر است.
۱۷ كیلومتر از محور اندیمشك-اهواز ۸۰ سانتیمتر زیرآب است
به گفته حسن نیا، ۱۵ تا ۱۷ كیلومتر از محور اندیمشك- اهواز تا ارتفاع ۸۰ سانتیمتر زیر آب رفته است و نیروهای راهداری مستقر در استان و منطقه منتظر فروكش كردن سطح آب برای شروع عملیات و اقدامات لازم هستند.
وی ماشین آلات راهداری مستقر در استان خوزستان را آماده خدمت رسانی به مردم و سایر دستگاه ها توصیف كرد و اظهار داشت: در صورتیكه مردم و دستگاه های امدادرسان در استان خوزستان به ماشین آلات راهداری برای حمل مصالح و سایر موارد نیاز داشته باشند می توانند با هماهنگی در استان خوزستان از ماشین آلات راهداری بهره مند شوند.
مسیر تردد مردم از پلدختر به معمولان ایجاد شد
معاون وزیر راه و شهرسازی كه الان در منطقه پلدختر حضور دارد با اشاره به آخرین وضعیت راه ها و ابنیه فنی استان لرستان هم تصریح كرد: خوشبختانه مسیر ارتباطی از پلدختر به معمولان برای تردد مردم بوجود آمده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای با اشاره به اینكه «یكی از مهیب ترین و بی سابقه ترین خسارت های وارده به راه ها و ابینه فنی طی ۵۰ سال قبل بر اثر سیل در لرستان رقم خورده است» خاطرنشان كرد: تا این لحظه میزان ارزیابی خسارت های وارده به راه ها و ابنیه فنی استان لرستان به بیشتر از ۱، ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است كه شامل تخریب كامل ۲۰ دستگاه پل بزرگ و تخریب ۱۰۰ درصدی یك كیلومتر از جاده معمولان به خرم آباد در حاشیه رودخانه كشكان می شود. همینطور جاده های خرم آباد، معمولان و پلدختر به شدت صدمه دیده اند.
حسن نیا با عنایت به تخریب تعداد كثیری از طریق ها و ابنیه فنی استان لرستان بر اثر سیل اخیر و خسارت های مالی وارده، بازسازی و ترمیم آنها را نیازمند اعتبار بالایی خواند و اظهار داشت: راه اندازی و بازسازی تمامی راه های صدمه دیده بر اثر سیل اخیر نیازمند یك كار مهندسی و مطالعاتی با همكاری مشاوران در چارچوب كارگروهی تخصصی است و اقدام نسبت به تشكیل آن در دستور كار هفته آتی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای قرار دارد.
معرفی مسیرهای ارتباطی لرستان و خوزستان
معاون زیر راه و شهرسازی تصریح كرد: مردم شریف معمولان برای دسترسی به آزادراه خرم آباد-پل زال از دو مسیر آنتنی موجود از خرم آباد استفاده كنند و برای دسترسی به خوزستان از شهرستان پلدختر و كمربندی پلدختر تردد كنند و آنهایی كه می خواهند به خوزستان بروند از پل دختر به كمربندی پلدختر، مسیر را تردد كنند.
وی با اشاره به بازدید شامگاه روز گذشته از طریق ها و ابنیه فنی استان ایلام هم اظهار داشت: ۴ دستگاه پل بزرگ در ایلام گرفتار آب بردگی شده بود كه با همت و تلاش راهداران در استان راه ارتباطی جایگزین یكی از پل ها برای تردد مردم برقرار شد و در حال نصب دو پل موقت دیگر هستند و تمهیدات و پیگیری های لازم برای تأمین و ایجاد یك پل دیگر هم در دست اقدام است.

1398/01/23
13:29:04
5.0 / 5
4668
تگهای خبر: بازسازی , تخصص , خانه , راهداری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
پلات