رئیس سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای تاكید كرد

افزایش ۳۰ درصدی ترانزیت در پنج ماه ابتدایی سال

افزایش ۳۰ درصدی ترانزیت در پنج ماه ابتدایی سال

به گزارش پلات، رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اعلان اینکه سال قبل بیش از 50 درصد رشد ترانزیتی در کشور داشتیم، اظهار داشت: در پنج ماه نخست امسال 30 درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل افزایش ترانزیت داشتیم که این نشان میدهد ما به درستی از ظرفیت های داخلی کشور استفاده می نماییم.


به گزارش پلات به نقل از ایسنا، داریوش امانی امروز در نشست خبری اظهار داشت: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای دو ماموریت مهم را بر عهده دارد، یکی بحث نگهداری راه های کشور است. ما هم اکنون ۲۲۱ هزار کیلومتر راه اصلی شریانی، راه فرعی و راه روستایی داریم و این میراثی است که از گذشته به ما رسیده و ما باید اهتمام نماییم این میراث را به نحو مطلوب حفظ نماییم و به نسل آینده تحویل دهیم، برای اینکه بیشترین حجم حمل و نقل مسافر کشور، بار و ترانزیت بوسیله جاده صورت می گیرد.
وی افزود: لازم است هر روز به وضعیت جاده ها رسیدگی و مشکلات راه ها برطرف شود. اولویت بعدی ما سیاستگذاری و هماهنگی در بخش جاده ای است که سرمایه گذاری بخش خصوصی مناسب بوده و بیش از ۹۹ درصد ایجاد مجتمع ها و ناوگان توسط بخش خصوصی صورت می گیرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: هم اکنون ۹۸۲۸ مجتمع خدماتی رفاهی درحال بهره برداری و ۵۶۰ واحد درحال ساخت داریم و نزدیک به ۶۳۰ واحد درحال پیگیری است. به صورت میانگین در هر ۸۰ کیلومتر جاده های کشور یک مجتمع خدماتی-رفاهی وجود دارد که با تکمیل واحدهای درحال ساخت این رقم به ۴۰ کیلومتر خواهد رسید.
امانی با اشاره به اینکه سال قبل بیش از ۵۰ درصد رشد ترانزیتی در کشور داشتیم، اظهار داشت: در پنج ماه نخست امسال ۳۰ درصد نسبت به زمان مشابه سال قبل افزایش ترانزیت داشتیم که این نشان داده است ما به درستی از ظرفیت های داخلی کشور استفاده می نماییم.
وی با اشاره به اینکه پایانه مرزی رازی در مهرماه به بهره برداری خواهد رسید، افزود: در بحث جابه جایی بار داخلی ما سال قبل بیش از ۵۱۵ میلیون تن جابه جایی بار توسط ناوگان جاده ای داشتیم و با همه سختی ها رانندگان ما و شرکت های حمل و نقل در کنار مردم بودند، در بحث جابه جایی مسافر هم ۱۲۱ میلیون نفر جابه جایی مسافر داشتیم که نسبت به شرایط کرونا بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داشت.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه ماموریت بزرگ ما بحث اربعین است، اظهار داشت: برمبنای برآوردهای ستاد اربعین، نزدیک به پنج میلیون زائر اربعین خواهیم داشت. سازمان راهداری در روزهای سفرهای اربعین و هماهنگی های پیش از آن، در سه مقوله ماموریت دارد، یکی بحث جاده های منتهی به مرزهای خروجی به عراق است که ۱۵۰۵ کیلومتر جاده داریم، ما روی لکه گیری جاده ها، نصب گاردریل و خط کشی، کار ویژه انجام داده ایم.
امانی با اشاره به اینکه اقدامات مربوط به اربعین از سال قبل شروع شده است، اضافه کرد: امسال اعتبارات خوبی به این مساله اختصاص داده شده است و ۱۲۳۹ میلیارد تومان از منابع داخلی خود سازمان به این مساله اختصاص داده شد، هم اکنون بیش از ۸۰ درصد کار بهسازی مسیرها و تکمیل زیرساخت ها انجام شده و مابقی تا ۱۰ روز قبل از شروع اربعین تمام می شود.
وی افزود: موضوع دیگر رسیدگی به پایانه های مرزی با عراق است؛ مهم ترین پایانه ما پایانه مهران است که با عنایت به گرمای هوا، در زمینه ایجاد سایبان و بحث ایجاد مه پاش و افزایش خدمات بهداشتی و آبسردکن ها و سیستم سرمایشی بخش قابل توجهی از کارها انجام شده و تا ۱۰ روز آینده ادامه خواهد یافت، همین طور در مورد گذرگاه های شلمچه و چزابه افزایش تعداد گیت های عبوری مدنظر در مراحل نهایی است. در عین حال، به اتوبوس های اربعین، ۲.۵ برابر عملکرد مردادماه در شهریورماه سهمیه سوخت داده می شود.
معاون وزیر راه تصریح کرد: بیش از ۵۴۵۰ میلیارد تومان برای پروژه هایی که امسال افتتاح می گردد اختصاص دادیم که نسبت به سال قبل ۷۰ درصد افزایش داشته است.
حضور لابراتوار مکانیک خاک جهت بررسی فنی پروژه های دولت
در این جلسه همین طور مجید کیان پور -مدیرعامل شرکت لابراتوار فنی و مکانیک خاک- اظهار داشت: این واحد یک قدمت ۶۷ ساله دارد و با عنایت به ظرفیتی که در این لابراتوار به وجود آمده است، حدود ۱۲۰۰ واحد محلی مستقر و غیرمستقر در سراسر کشور داریم و به فاصله دو ساعت از هر پروژه ای که دولت ارائه کند، لابراتوار فنی می تواند در آنجا حضور پیدا کند.
وی ضمن اشاره به کنترل کیفی پروژه ها با دسترسی به دانش روز دنیا، اظهار داشت: در یک سال قبل حدود سه میلیون آزمایش فنی برای کنترل کیفی پروژه ها انجام شده است و هم اکنون طی یک سال قبل حدود ۷۲ هزار کیلومتر از محورهای شریانی و اصلی کشور توسط لابراتوار جهت کنترل کیفی نمونه برداری شده و ۳۵ هزار کیلومتر محورهای اصلی و ۶۰۰۰ کیلومتر از شبکه های درون شهری بوده است و در این میان می توان به نمونه برداری در محورهای استانهای تهران، قم، البرز و زنجان اشاره نمود.
مدیرعامل شرکت لابراتوار فنی و مکانیک خاک با اشاره به اینکه در لابراتوار فنی و مکانیک بیش از ۶۰۰ نوع آزمایش قابلیت انجام دارد، اظهار داشت: امیدواریم با تلاش گسترده بتوانیم همپای دانش روز دنیا اقدامات موثری را در زمینه ژئوتکنیک و کنترل کیفیت انجام دهیم. با اغلب استانهای کشور درحال همکاری و کنترل کیفی پروژه ها هستیم و طی یک ماه گذشته هم بیش از ۵۰ واحد محلی به واحدهای ما در سراسر کشور اضافه شده است.
کیان پور افزود: آزمایش فنی مکانیک و خاک دارای خدمات منحصربه فردی در زمینه عملکرد قیر است، با عنایت به عملکرد خوبی که درباب بحث آسفالت و قیر انجام شده، در بیشتر پروژه های کشور یک حضور موثر داریم و تلاش ما بر این است ارتقاء و روزآمد کردن این دانش را دنبال نماییم. همین طور برنامه ریزی شده است امسال بتوانیم ۲۰۰ هزار نفرساعت آموزش دهیم که تا به امروز با همکاری شوراهای همکاری استانها و همکاری استانداری ها و مدیران کل دفاتر فنی و سازمان برنامه و بودجه ۱۲۰ هزار نفرساعت آموزش انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه در زمینه معادن هم همکاری خوب و سازنده ای داریم، اضافه کرد: در بحث پروژه های زیرساختی و عمرانی کشور طی یک سال بیش از ۶۵ هزار متر حفاری داشتیم و در بیشتر پروژه های زیربنایی کشور به غیر از وزارت راه و شهرسازی همکاری خوبی با وزارت نیرو در بخش سدها و با وزارت نفت در پتروشیمی و پالایشگاه ها داشتیم. ما تلاش گسترده ای در مکان یابی پروژه ها داشتیم و امیدواریم به نقطه ای برسیم که بدون نیاز به هیچ نوع ابزار و امکانات خارجی بتوانیم در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی هم با عنایت به آمادگی لابراتوار فنی و مکانیک خاک، حضور داشته باشیم.



1401/06/06
23:23:14
5.0 / 5
242
تگهای خبر: آموزش , پروژه , جت , حمل و نقل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
پلات