شناسایی 237 الگوی اشتغالزا در قالب اطلس ملی اشتغال

شناسایی 237 الگوی اشتغالزا در قالب اطلس ملی اشتغال

پلات: پلات: بنا بر اعلام معاونت اشتغال وزارت کار تا حالا 237 الگوی اشتغالزا در 51 دستگاه شناسایی و در قالب اطلس ملی اشتغال جانمایی شده است.



به گزارش پلات به نقل از ایسنا، اطلس اشتغال با هدف شناسایی و معرفی ظرفیت های اشتغالزا در مناطق و نواحی گوناگون و حوزه های مختلف نظیر صنعت، کشاورزی، گردشگری و صنایع دستی تدوین شده و توسعه اشتغال پایدار با رویکرد حل نیاز بازار کار به نیروی ماهر و متخصص همچون مزایای تدوین اطلس الگوهای اشتغال بشمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان، تدوین اطلس ملی اشتغال در مشخص شدن نیازهای بازار کار و بهبود وضعیت اشتغال در شهرها و استانهای کشور موثر است و سبب شناسایی مشاغل موجود، مشاغل خاموش و درحال افول و شناسایی استعدادها و ظرفیتهای هر منطقه در بحث ایجاد اشتغال می شود.

سال گذشته در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای شش ماهه وزارت کار، از اطلس الگوهای اشتغالزای کشور رونمایی و اعلام گردید که از این پس، میزان اشتغال به وجود آمده توسط دستگاهها در هر نقطه از کشور و الگوهای پیاده شده برای تحقق این هدف در قالب اطلس اشتغال مشخص و بستر اجرای زیست بوم ملی اشتغال فراهم می شود.

تدوین الگوی اطلس اشتغال یکی از اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دولت سیزدهم است که برابر گزارش ها تا حالا ۲۳۷ الگو در ۵۱ دستگاه فعال شناسایی شده است.

در حال حاضر الگوی زیست بوم ملی اشتغال به عنوان چشم انداز اشتغال وزارت کار متناسب با جغرافیا و استعدادها و ظرفیت های هر منطقه در دست اجراست. زیست بوم ملی اشتغال بستری است که بوسیله آن دستگاهها در بحث اشتغال در کنار هم قرار می گیرند و ارتباط نظام مند اجزا از این طریق برقرار می شود.

آنطور که کریمی بیرانوند - معاون اشتغال وزارت کار می گوید: گام اصلی برای اجرای زیست بوم ملی اشتغال، هماهنگ کردن دستگاهها و نهادها بود که در این جهت ۷۱ دستگاه و نهاد حاکمیتی و مردمی همکاری و الگوهای ما را در عرصه اشتغال در نقاط مختلف پیاده کردند.

او می گوید: در همین راستا ۵۱ دستگاه فعال را شناسایی کردیم که یک الگو را عملیاتی می کنند و در گام ها و فازهای بعد، مبنای کار اطلس ملی اشتغال این است که بصورت بهینه در هر منطقه ای چه الگوی اشتغالی عملیاتی شود و روی کدام یک از خدمات زیست بوم متمرکز شویم.

به گفته وی، تا حالا ۲۳۷ الگوی اشتغالزا در ۵۱ دستگاه شناسایی و در قالب اطلس ملی اشتغال کشور جانمایی شده است.

به گزارش پلات به نقل از ایسنا، کارشناسان تدوین اطلس ملی اشتغال را در رصد و پایش ارتباط آموزش عالی با بازار کار موثر خوانده و تاکید دارند که اطلس ملی الگوهای اشتغال ضمن مشخص کردن میزان اشتغال به وجود آمده توسط دستگاهها در هر نقطه از کشور و الگوهای پیاده شده برای تحقق این هدف، بستر اجرای زیست بوم ملی اشتغال را فراهم و نقاط قوت و ضعف در برنامه ریزی های اشتغال را نمایان خواهدنمود.





منبع:

1401/06/20
08:16:55
5.0 / 5
240
تگهای خبر: آموزش , تخصص , جت , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
پلات