کاهش مدت توقف حجاج در گیت های بازرسی گذرنامه و گمرک

کاهش مدت توقف حجاج در گیت های بازرسی گذرنامه و گمرک

به گزارش پلات، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اظهار کرد: با تشدید نظارت بر تسهیلات و خدمات ارائه شده، تمهیدات مناسبی برای کاهش ایستایی حجاج در گیت های بازرسی گذرنامه و گمرک صورت گرفته است.



به گزارش پلات به نقل از وزارت راه و شهرسازی، روز گذشته نخستین پرواز حجاج تمتع ۱۴۰۴ در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) به زمین نشست.
سعید چلندری، رییس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی در آیین استقبال از نخستین کاروان های حجاج در ترمینال سلام اظهار کرد: تمهیدات مناسبی برای کاهش ایستایی حجاج در گیت های بازرسی گذرنامه و گمرک صورت گرفته است و با تشدید نظارت بر تسهیلات و خدمات ارائه شده به زائران سرزمین وحی در ترمینال سلام، امیدواریم همچون عملیات اعزام، بتوانیم در عملیات بازگشت نیز میزبان شایسته ای برای حجاج گرامی باشیم.
جواد صالحی آرتیمانی، معاون بهره برداری فرودگاهی و مسئول عملیات حج تمتع شهر فرودگاهی در این خصوص اظهار داشت؛ پرواز شماره ۱۶۶۳ شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، ساعت ۱۲ و ۱۰ دقیقه ظهر، کمی زودتر از زمان برنامه ریزی شده، از مبدا جده در شهر فرودگاهی به زمین نشست.
وی اضافه کرد: این پرواز اولین پرواز بازگشت حجاج به شهر فرودگاهی و حامل ۲۵۶ تن از حجاج عزیز بود و با استقبال رییس هیات مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و جمعی از مسؤلان و اهدای گل به حجاج بیت الله الحرام همراه شد.
شایان ذکر است عملیات بازگشت حجاج از ۲۱ خرداد ماه شروع شده است و تا ۱۰ تیر ماه ادامه خواهد داشت. در این بازه زمانی، ۱۰۰ پرواز، ۲۴ هزار حاجی را از عربستان به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) منتقل می کنند.

1404/03/24
10:29:14
5.0 / 5
10
تگهای خبر: خدمات , شهر , شهرسازی , فرودگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات