عقب ماندگی در تولید اتوبوس ۶ هزار اتوبوس فرسوده داریم

عقب ماندگی در تولید اتوبوس ۶ هزار اتوبوس فرسوده داریم

به گزارش پلات، معاون وزیر صمت اظهار داشت: امسال برای تولید هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برنامه ریزی کرده بودیم، اما از آغاز سال حدود ۵۸۰ دستگاه ساخته شده است.



به گزارش پلات به نقل از مهر، حامد عاملی اظهار داشت: سال جاری برای تولید هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برنامه ریزی کرده بودیم، اما از شروع سال حدود ۵۸۰ دستگاه تولید شده است. قوای محرکه اتوبوس وابسته به واردات است و ما برای حدود ۵۰۰ دستگاه دیگر هم تأمین ارز انجام داده ایم، همینطور واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس بین شهری را در برنامه داشتیم که تابحال برای هزار و ۶۰۰ دستگاه ثبت سفارش انجام شده است.
معاون ماشین آلات وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: تأمین اتوبوس مصوبه هیأت دولت را دارد و باید با شرایط خاص و با مشوق های لازم آنرا انجام دهیم. بنای ما این بود که با ۲ هزار دستگاه وارداتی و هزار و ۵۰۰ دستگاه تولید داخل بتوانیم سال جاری در مجموع سه هزار و ۵۰۰ دستگاه را وارد ناوگان حمل و نقل و مسافری کشور نماییم.
عاملی در مصاحبه با سیما اضافه کرد: هم اینک حدود ۶ هزار دستگاه اتوبوس فرسوده در کشور داریم و از این نظر در شرایط نامناسبی هستیم، اگر برنامه سال جاری محقق می شد ما می توانستیم حداقل نیمی از اتوبوس های فرسوده را نوسازی نماییم.
معاون ماشین آلات وزارت صمت با اشاره به تولید بیشتر از ۱۹ هزار دستگاه کامیون کشنده در کشور، اظهار داشت: تولید کامیون از شروع سال جاری رشد ۵۰ درصدی داشته است، سال جاری واردات کامیون را منوطه به اسقاط کامیون فرسوده کردیم، یعنی به ازای هر دستگاه واردات حتما باید یک خودروی فرسوده از رده بیرون رود.
وی اظهار داشت: از شروع سال جاری برای واردات یک هزار و ۸۰۰ دستگاه کامیون هم ثبت سفارش انجام شده است. به طور خلاصه عاملی در مصاحبه با سیما افزود: هم اینک حدود ۶ هزار دستگاه اتوبوس فرسوده در کشور داریم و از این نظر در وضعیت نامناسبی هستیم، اگر برنامه امسال محقق می شد ما می توانستیم حداقل نیمی از اتوبوس های فرسوده را نوسازی نماییم. معاون ماشین آلات وزارت صمت با اشاره به تولید بیش از ۱۹ هزار دستگاه کامیون کشنده در کشور، گفت: تولید کامیون از شروع امسال رشد ۵۰ درصدی داشته است، امسال واردات کامیون را منوطه به اسقاط کامیون فرسوده کردیم، یعنی به ازای هر دستگاه واردات حتماً باید یک خودروی فرسوده از رده بیرون رود.


منبع:

1404/09/27
12:09:58
5.0 / 5
6
تگهای خبر: تولید , حمل و نقل , شهر , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات