یك مقام كارگری مطرح كرد

از طرح جدید کالا برگ استقبال می نماییم

از طرح جدید کالا برگ استقبال می نماییم

به گزارش پلات، عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شورای اسلامی کار اظهار داشت: از هر طرح معیشتی که در راستای دفاع از رفاه و معیشت کارگران و بازنشستگان باشد استقبال می نماییم و از دولت می خواهیم افزایش را روی دستمزدها لحاظ کند تا مردم خودشان برمبنای هزینه ها و نیاز زندگی آنرا مدیریت کنند.



محسن باقری در گفتگو با ایسنا در رابطه با طرح جدید معیشتی مردم اظهار نمود: ما از هر طرح حمایتی که در امتداد رفاه و بهبود معیشت کارگران و بازنشستگان و آحاد جامعه باشد، اساسا استقبال می نماییم.
وی افزود: باید از این حرکت دولت قدردانی نمود ولی باید پذیرفت که فقط بحث خوراکی ها و آشامیدنی ها نیست که از راه توزیع کوپن یا سبد کالا بتوانیم بخشی از هزینه ها را جبران نماییم. این که ارز ترجیحی را که روی همه کالاها اثر می گذارد، گران نماییم، روی زندگی مردم تأثیر می گذارد.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران خاطرنشان کرد: وقتی ارز 28 هزار تومانی، ۱۰۰ هزار تومان شود بطور قطع روی همه کالاها دو برابر اثر خودش را می گذارد. گفته می شود در گمرک ارزی که به نهاده های دامی اختصاص داده شده همان ارزی ۱۰۰ هزار تومانی است و ارز ۲۸ هزار تومانی به آن داده نشده، بدین سبب حذف گردیده است.
باقری افزود: شاید این اقدام و طرح جدید کمک نماید و بخشی از زندگی مردم را پوشش دهد تا کالاها و مایحتاج خویش را با قیمت گران تر نخرند، ولی مسأله اینست که فقط بخش خوراکی ها نیست و با حذف ارز ترجیحی، بخش عمده ای از زندگی مردم گران می شود.
وی سفارش کرد: هرگونه کمک یا افزایش از طرف دولت برای حقوق بگیران یا کارگران به نحوی باشد که روی دستمزد آنها اعمال شود.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران اضافه کرد: با این طرح شاید قدرت خرید مردم در قسمت خوراکی ها حفظ شود، ولی بخش های تولید و صنعت ممکنست با رکود مواجه شوند و قدرت خرید پایین آید که در بازار گردش اتفاق نیافتد، بدین سبب دولت باید اعلام نماید که در قسمت صنعت و تولید چه اقداماتی را دنبال خواهد کرد؟
وی با اعلان اینکه آیا بسته حمایتی مناسبی درمورد صنعت و تولید پیش بینی شده است؟ اظهار نمود: تنها سفارش ما اینست که دولت مقاومت خویش را در مقابل افزایش دستمزد بکاهد. نمی شود از یکطرف دستمزدها افزایش نیابد ولی از آن طرف یارانه بدهیم، این قابل توجیه نیست.
این مقام کارگری افزود: مگر تا چند هفته ی پیش یارانه عده ای به سبب نبود منابع حذف نشد؟ حالا چرا باردیگر به آنها یارانه جدید داده می شود؟ انتظار داریم این مقاومت در رابطه با افزایش مزد کارگر و کارمند و بازنشسته برداشته شود و اجازه دهیم مردم خودشان انتخاب کنند.
به گفته وی وقتی پول در جیب مردم باشد خودشان مدیریت می کنند که چطور آنرا هزینه کنند.
به اجمال، باید از این حرکت دولت تقدیر نمود ولی باید پذیرفت که فقط بحث خوراکی ها و آشامیدنی ها نیست که از راه توزیع کوپن یا سبد کالا بتوانیم قسمتی از هزینه ها را جبران نماییم. گفته می شود در گمرک ارزی که به نهاده های دامی اختصاص داده شده همان ارزی ۱۰۰ هزار تومانی است و ارز ۲۸ هزار تومانی به آن داده نشده، به این دلیل حذف گردیده است.

منبع:

1404/10/16
13:09:42
5.0 / 5
12
تگهای خبر: تولید , جامعه , دستمزد , صنعت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات