نبرد با كرونا از خط مقدم گذشته، كارگران به دل خطر زده اند!

نبرد با كرونا از خط مقدم گذشته، كارگران به دل خطر زده اند!

دبیر کل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران اعتقاد دارد امروز نبرد با کرونا دیگر از خط مقدم گذشته و کادر درمان و کارگران به دل خطر رفته اند؛ بنابر این نباید بدون اسلحه به جنگ کرونا بروند و بحث ایمن سازی و واکسیناسیون آنها مهم می باشد.



هادی ابوی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه کارگران مشاغل ضروری باید مورد حمایت قرار گیرند، اظهار نمود: بااینکه مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا اولا و لازم الاجرا است ولی باید تکلیف کارگران و نیروهای کار مشاغل ضروری را هم که به مردم خدمت می دهند و باید سرکار حاضر شوند روشن نماییم پس انتظار داریم ستاد ملی مقابله با کرونا از ظرفیت خود استفاده و با همکاری وزارت کار تکلیف کارگران گروههای شغلی ضروری را که در وضعیت سخت کرونا باید به فعالیت ادامه دهند، مشخص نماید و آنها را در اولویت واکسیناسیون قرار دهد.

حفظ سلامت و امنیت نیروهای کار مشاغل ضروری

به گفته وی امروز نبرد با کرونا از خط مقدم گذشته است و کادر درمان و کارگران به ویژه مشاغل ضروری به دل خطر زده اند پس نباید بدون اسلحه به جنگ کرونا بروند و بحث ایمن سازی و واکسیناسیون آنها مهمست.

ابوی افزود: کارگران مشاغل ضرور شامل نانوایان که نان دست مردم می دهند، پاکبان ها که وظیفه پاکیزگی شهر را برعهده دارند و ماسک و دستکش آلوده و زباله را جمع می کنند، رانندگان و پرسنل داروخانه ها که شبانه روز با مردم در ارتباطند، نیروهای خدماتی بیمارستانها، تعمیرکاران، آتش نشانان و... همه ناچارند که در چنین شرایطی سر کار باشند و حفظ سلامت آنها مهمست.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با اعلان اینکه ستاد ملی مقابله با کرونا باید از ظرفیت خود استفاده نماید و با همکاری وزارت کار تکلیف کارگران مشاغل ضروری که امنیت و سلامت آنها در معرض خطر قرار می گیرد را مشخص نماید، اظهار نمود: به یکسری از گروههای شغلی که حضور نیروهای کارشان ضروری نیست اعلام می نماییم که در خانه بمانند تا ایمن باشند ولی از برخی نیروهای کار در مشاغل ضروری می خواهیم که سرکار بیایند بنابر این لازم است که ایمنی را برایشان فراهم نماییم چون در معرض خطر هستند.

تامین معاش و درآمد کارگران مشاغل غیرضروری

وی در ادامه تامین معاش کارگران مشاغل غیر ضرور را یاد شده قرار داد و اضافه کرد: وقتی یک رستوران را تعطیل می نماییم کارگر گرفتار مشکل می شود چون رستورانی که تعطیل شده به کارگر حقوق نمی دهد و ملاک پرداخت حقوق او تعداد روزهایی است که کار کرده است؛ بدین سان معیشت او به خطر می افتد و برای کارگر ارزش ندارد که به دنبال شکایت یا گرفتن بیمه بیکاری برود.

ابوی متذکر شد: انتظار ما این است که وقتی می دانیم چه مشاغلی تعطیل هستند و نباید باز کنند نیروهای کارشان را مورد حمایت قرار بدهیم؛ حداقل کارگرانی که بیمه شده اند و شناسنامه دارند بدون گرفتار شدن در پیچ و خم های اداری حمایت نماییم تا برای یک لقمه نان از خانه خارج نشوند و در معرض بیماری کرونا قرار نگیرند.

این مقام مسئول کارگری درباره راهکارهای پشتیبانی از کارگران مشاغل غیرضرور که ناچار به تعطیلی و رعایت مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا شده اند نیز، اظهار داشت: ما باید مشخص نماییم که مقرر است از بودجه عمومی دولت به آنها که بیکار می شوند کمک نماییم یا راههای دیگری برای پشتیبانی از آنها وجود دارد. زمانی که صنوف خدماتی، مسافرخانه ها، بوتیک ها، رستورانها، هتل ها، مراکز گردشگری و مغازه های پوشاک و کیف و کفش را تعطیل می نماییم به فکر معیشت و درآمد کارگران شاغل در آنها هم باشیم.

دبیرکل کانون عالی انجمن های صنفی کارگران در آخر اشاره کرد: کسانی که زباله های سطح شهر یا ماسکهای ریخته شده در گوشه و کنار خیابانها جمع آوری می کنند با جان خود بازی می کنند. مگر چند درصد مردم شیوه نابودی ماسک ها را می دانند؟ بنابر این اگر تاکید داریم که مشاغل ضروری در اولویت واکسیناسیون قرار گیرند به جهت حفظ سلامت و ایمنی آنها است تا عده بیشتری به سبب نیاز به حضور در سرکار گرفتار کرونا نشوند.





منبع:

1400/02/04
11:36:54
5.0 / 5
982
تگهای خبر: خانه , خدمات , شهر , كارگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
پلات