در گفت وگو با پلات مطرح شد

تولیدكنندگان سودجو نگران برداشته شدن تحریم ها!

تولیدكنندگان سودجو نگران برداشته شدن تحریم ها!

به گزارش پلات یک مقام ارشد کارگری با اعلان اینکه جلوگیری از واردات کالا می تواند موجب انحصار در بازار داخلی شود، بر لزوم تولید رقابتی و پشتیبانی از مصرف کننده ایرانی اصرار کرد و اظهار داشت: کسانی که از برداشته شدن تحریم ها نگرانند، تولیدکنندگان سودجویی هستند که کالاهای خودرا با قیمت بالا و سود سرشار وارد بازار کردند و به مصرف کننده داخلی رحم نکردند!



ناصر چمنی در گفت و گو با ایسنا ضمن اشاره به تاثیر رفع تحریم ها بر تولید داخلی، اظهار داشت: دنیای امروز دنیای تعامل و گفت و گو است و نمی توانیم دور خودمان حصار بکشیم. اگر اینطور فکر نماییم که با کشورهای دیگر همکاری و مراوده نداشته باشیم به ضرر ما است و اقتصاد رشد نمی کند.

وی افزود: زمانی که ما در داخل خودرو تولید می کردیم و برای جوانان اشتغال به وجود آمده بود، بعضی کشورها هنوز خط تولید نداشتند ولی ما به علت یکسری ضعفها در بخش صنعت گرفتار مشکل شدیم و هنوز در خط تولید خودرو های اولیه هستیم و آنطور که باید ارتقا پیدا نکرده ایم در حالیکه آن کشورها همچون ژاپن و کره امروز یکی از برندهای مطرح جهان در تولید خودرو هستند.

رئیس کانون عالی انجمن های صنفی کارگران با اشاره به اینکه تحریم ها به سود بخش تولید و تولیدکنندگان داخلی به اتمام رسید، اضافه کرد: معتقدم سیستم کارخانه داری ما نباید تنها به فکر سودآوری باشد. سال ۱۳۹۷ که با تحریم ها روبه رو بودیم، یخچال سه میلیون تومانی تا مرز ۱۵ میلیون تومان رفت و یکسری از لوازم خانگی با قیمتهای بالا به دست مردم رسید. متاسفانه برخی تولیدکنندگان سودجو هم از این مساله به نفع خود بهره برداری کردند، قیمتها را بالا بردند و به مصرف کننده داخلی رحم نکردند و به علت عدم نظارت و کنترل لازم، مردم و مصرف کنندگان متضرر شدند.

چمنی اضافه کرد: سال ۱۳۹۶ یک لباسشویی خارجی را با ۷۵۰ هزار تومان می شد خرید ولی مگر امروز می توان لباسشویی ایرانی را این قیمت خرید؟ مصرف کننده صرفنظر از قیمت بالا به کیفیت کار هم اهمیت می دهد و با خود می گوید چرا باید جنسی بخرد که یکماه نشده خراب می شود؟

این مقام ارشد کارگری تصریح کرد: تولیدکنندگان سودجو بجای آنکه به فکر سود بیشتر باشند به افزایش کیفیت محصول و به روز کردن تکنولوژی خود فکر کنند؛ شاید سود سرشاری به دست بیاورند ولی مقطعی است چون ممکنست با برداشته شدن تحریم ها، این دفعه مصرف کنندگان داخلی که به شدت از افزایش قیمتها متضرر شده اند به آنها رحم نکنند و باید آماده باشند که تولیداتشان در انبارها بماند.

وی در آخر با اشاره به اینکه باید به تولید رقابتی بیاندیشیم و پشتیبانی از مصرف کننده ایرانی را هم مدنظر قرار بدهیم، اظهار نمود: حمایت نباید فقط از تولید کننده باشد بلکه مصرف کننده هم که کالا را می خرد و انتظار کیفیت و دوام آنرا دارد باید مورد حمایت قرار گیرد. اگر حمایت یکطرفه باشد و کنترل و نظارتی بر روند تولید و بازار محصولات داخلی صورت نگیرد، انحصار ایجاد می شود و به جایی می رسیم که یخچال و تلویزیون از سه میلیون تومان به ۳۰ میلیون تومان می رسد و خانواده ها توان خرید جهیزیه برای فرزندانشان را از دست می دهند.





منبع:

1400/02/26
20:52:18
5.0 / 5
1113
تگهای خبر: تولید , خانه , سیستم , كارگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۱
پلات