معاون وزیر كار:

کرمان می تواند به یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی کشور تبدیل گردد

کرمان می تواند به یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی کشور تبدیل گردد

به گزارش پلات، کرمان معاون توسعه، کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: کرمان با برخورداری از معادن غنی، نیروی انسانی جوان و موقعیت جغرافیایی ممتاز، می تواند به یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی کشور تبدیل گردد.


سیدمالک حسینی چهارشنبه ۳۰ مهر در همایش «وفاق ملی و سرمایه گذاری برای تولید» در زرند بر اهمیت همدلی، وحدت مدیریتی و امنیت اقتصادی برای توسعه پایدار استان کرمان تاکید کرد.
وی با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی استان کرمان در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و صنعتی اظهار داشت: این استان در سخت ترین شرایط اقتصادی و اجتماعی نیز پایدار مانده و توانسته مسیر پیشرفت خویش را ادامه دهد. کرمان با برخورداری از معادن غنی، نیروی انسانی جوان و موقعیت جغرافیایی ممتاز، می تواند به یکی از موتورهای اصلی رشد اقتصادی کشور تبدیل گردد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با تکیه بر لزوم تامین امنیت عمومی، اجتماعی و اقتصادی برای جذب سرمایه گذاران بیان کرد: سرمایه گذاری در فضایی موفق می شود که امنیت و آرامش حاکم باشد. اختلافات مدیریتی و ناهماهنگی بین دستگاهها نه تنها روند توسعه را کند می کند، بلکه سبب فرار سرمایه و دلسردی سرمایه گذاران می شود. امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند هم افزایی، درک متقابل و همکاری بین مدیران هستیم.
وی با انتقاد از پیچیدگی های اداری در راه سرمایه گذاری، اظهار داشت: سرمایه گذار باید در نهادهای اجرایی احساس همراهی کند، نه مانع. نباید پای سرمایه گذار را در بروکراسی های طولانی بست. دولت و مدیران شهرستان ها باید تسهیل گر باشند، نه محدودکننده. هر مدیر با نگاهی جهادی و دلسوزانه می تواند بخشی از مشکلات سرمایه گذاران را حل و مسیر توسعه را هموار کند.
حسینی بیان کرد: توسعه استان زمانی شتاب می گیرد که اختلافات را کنار بگذاریم و با یک نگاه ملی و منطقه ای برای آینده ای روشن تر گام برداریم. رقابتهای ناسالم و چالش های اداری باید جای خویش را به تعامل، برنامه ریزی و کار گروهی بدهند.
معاون وزیر کار با اشاره به ظرفیتهای عظیم کرمان در حوزه معدن، کشاورزی و صنایع کوچک اظهار داشت: کرمان می تواند پایلوت و الگوی ملی در حوزه معادن کشور باشد. در کنار صنایع بزرگ، باید توجه جدی به سرمایه گذاری های خرد و بنگاه های کوچک داشته باشیم. این واحدها ضمن اشتغال زایی بالا، پویایی اقتصادی و اجتماعی را در مناطق مختلف استان تقویت می کنند.
وی تاکید کرد: با شرایط اقتصادی کنونی، اتکا بر سرمایه های بزرگ به تنهایی کافی نیست. باید بستر را برای حضور کارآفرینان محلی، جوانان خلاق و سرمایه گذاران خرد فراهم نماییم تا چرخه اقتصاد منطقه ای پویا شود.
حسینی در انتها اظهار داشت: استان کرمان با ظرفیتهای فراوان معدنی، کشاورزی و انسانی، می تواند به الگوی موفقی از توسعه متوازن تبدیل گردد. شرط آن همدلی، همکاری و تصمیم گیری های مسئولانه مدیران است. اگر اختلافات را کنار بگذاریم و مسیر را برای بخش خصوصی باز نماییم، بدون شک آینده ای روشن تر در انتظار زرند و کرمان خواهد بود.

1404/07/30
16:38:19
5.0 / 5
8
تگهای خبر: امنیت , تولید , جت , سرمایه گذاری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات