تأمین آورده متقاضیان با بازدید از پروژه های مسکن تسریع می شود
به گزارش پلات، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن اظهار داشت: ادارات کل برای خانواده های متقاضی مسکن، تور بازدید از پروژه ها برگزار کنند تا با تشکیل امید و اعتماد، زمینه تأمین سریع تر آورده متقاضیان فراهم گردد.
به گزارش پلات به نقل از مهر، علی نبیان، مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به آئین نامه تامین مسکن دهک های یک تا چهار، اظهار داشت: استان قم طی پنج ماه اخیر موفق به تامین حدود ۵.۵ هزار میلیارد تومان منابع برای ساخت مسکن دهک های یک تا چهار شده است که این اقدام می تواند به شتاب گرفتن روند اجرای پروژه های مسکن در این استان منجر شود.
وی با اشاره به عملکرد مثبت برخی استان ها در تامین منابع مورد نیاز ساخت مسکن اقشار کم درآمد، اضافه کرد: خراسان جنوبی و سمنان نیز همچون استان هایی هستند که در زمینه تامین منابع برای ساخت مسکن دهک های یک تا چهار عملکرد مناسبی داشته اند.
مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به آخرین گزارشهای سیستم «تم» اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی پروژه های مسکن در استان ها بالاتر از ۱۰ درصد بالا رفته است و در استان قم نیز پیشرفت فیزیکی پروژه های سازمان به حدود ۹۴ درصد رسیده است.
وی بر ضرورت افزایش سرعت اجرای پروژه ها، پیگیری مستمر امور و تشدید نظارت ادارات کل بر روند پیشرفت طرح ها تاکید کرد و اظهار داشت: نظارت بر پروژه های آماده سازی باید با دقت بیشتری صورت گیرد و این نظارت هم در بخش اجرا و هم در بررسی و تأیید صورت وضعیت پیمانکاران مورد توجه قرار گیرد.
نبیان همین طور تامین بموقع خدمات زیربنایی و روبنایی پروژه های مسکن را ضروری دانست و اضافه کرد: تکمیل محوطه سازی، آسفالت معابر و سایر زیرساخت های مورد نیاز پروژه ها باید با جدیت دنبال شود و همزمان خدمات روبنایی همچون مدرسه، مسجد و کلانتری نیز راه اندازی و تکمیل شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: ادارات کل می توانند با فراهم کردن امکان حضور مستقیم متقاضیان در پروژه ها، آنان را در جریان روند پیشرفت طرح ها قرار دهند.
وی در انتها اشاره کرد: حضور مستقیم متقاضیان در پروژه ها علاوه بر ایجاد امید و اعتماد در خانواده ها، این پیام را منتقل می کند که دولت پیگیر وضعیت مسکن آنان است و این مورد می تواند به تامین آورده متقاضیان با سرعت و سهولت بیشتری کمک نماید.
وی با اشاره به عملکرد مثبت برخی استانها در تأمین منابع مورد نیاز ساخت مسکن اقشار کم درآمد، افزود: خراسان جنوبی و سمنان هم همچون استان هایی هستند که در حوزه تأمین منابع برای ساخت مسکن دهک های یک تا چهار عملکرد مناسبی داشته اند. وی بر ضرورت افزایش سرعت اجرای پروژه ها، پیگیری مستمر امور و تشدید نظارت ادارات کل بر روند پیشرفت طرح ها اصرار کرد و گفت: نظارت بر پروژه های آماده سازی باید با دقت بیشتری صورت گیرد و این نظارت هم در بخش اجرا و هم در بررسی و تأیید صورت وضعیت پیمانکاران مورد توجه قرار گیرد.
منبع: پلات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب