مشکلات رانندگان کامیون ایرانی با ازبکستان به جمع بندی رسید

مشکلات رانندگان کامیون ایرانی با ازبکستان به جمع بندی رسید

به گزارش پلات، رییس سازمان راهداری با اشاره به مشکلات رانندگان کامیون ایرانی در مرزهای مشترک کشورهای اکو، خصوصاً ازبکستان، اظهار داشت: در این جلسه، درباره ی مسایل و موانع موجود در عرصه حمل و نقل جاده ای انجام شد.



به گزارش پلات به نقل از مهر، رضا اکبری، رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، ضمن اشاره به سفر وزیر راه و شهرسازی به آستانه، پایتخت قزاقستان، اظهار داشت: اجلاس دو روزه وزیران کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی (اکو) با شعار «راه ابریشم جدید» برگزار شد و دیجیتالی سازی و هوشمندسازی حمل و نقل، توسعه ترانزیت و گسترش زیرساخت های لجستیکی از مهم ترین موضوعات طرح شده در این جلسه بود.
براساس اعلام وزارت راه شهرسازی، وی ضمن اشاره به برگزاری برنامه های رسمی اجلاس، همچون سخنرانی وزیران و وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران، اضافه کرد: در حاشیه این برنامه ها، دیدارهای دوجانبه خوبی با مقام های کشورهای عضو اکو برگزار شد که در آنها، عمدتا توسعه همکاریهای حمل ونقلی میان کشورهای عضو در بخش های مختلف ریلی و جاده ای مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان راهداری ضمن اشاره به معرفی پروژه های مهم حمل ونقلی ایران، همچون راه آهن چابهار - زاهدان، اظهار داشت: این پروژه می تواند زمینه توسعه ترانزیت در منطقه را فراهم آورد و در گسترش همکاریهای حمل ونقلی کشورهای عضو اکو نقش مؤثری داشته باشد.
اکبری ضمن اشاره به مشکلات رانندگان و کامیون داران ایرانی در مرزهای مشترک با کشورهای عضو اکو، خصوصاً ازبکستان، اظهار داشت: در دیدار با مقام های این کشور، مذاکرات مفصلی درباره ی مسایل و موانع موجود در عرصه حمل و نقل جاده ای انجام شد و چندین موضوع که ماه ها درباره ی آنها مذاکره شده بود، در این جلسه حدودا به جمع بندی رسید.
وی تصریح کرد: یکی از محورهای مهم مذاکرات با طرف ازبکستانی، مسایل در ارتباط با نحوه محاسبه ما به التفاوت نرخ سوخت، همین طور مشکلات مرزی و پذیرش ناوگان حمل و نقل جاده ای بود که درباره ی آنها بحث و تبادل نظر انجام شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی اشاره کرد: در دیدار با مقام های قزاقستان نیز موضوعات در ارتباط با حمل و نقل جاده ای، همچون افزایش تعداد پروانه های عبور و مدت اقامت رانندگان، بعنوان محورهای اصلی مذاکرات عنوان شد.
رئیس سازمان راهداری ضمن اشاره به توافقات انجام شده در این دیدارها اظهار داشت: مقرر شد کارگروه های تخصصی حمل و نقل جاده ای با اغلب کشورهای طرف مذاکره، کارگروه های تخصصی حمل و نقل جاده ای فورا بعد از این سفر تشکیل گردد تا در این کارگروه ها، جمع بندی های دقیق و جزئی درباره ی هر یک از موضوعات انجام و راهکارهای اجرائی مشخص شود.
اکبری با اشاره به اینکه وزیران کشورهای طرف مذاکره برای حمایت از نتیجه های این کارگروه ها اعلام آمادگی کرده اند، بیان نمود: بر این اساس، مقرر شده است توافقات کمیته های تخصصی به تأیید وزیران برسد تا زمینه تبدیل آنها به تصمیمات اجرائی و توسعه مناسبات حمل ونقلی میان ایران و کشورهای عضو اکو فراهم گردد.
وی با تاکید بر اهمیت همکاریهای منطقه ای در عرصه حمل و نقل و ترانزیت اظهار داشت: توافقات حاصل شده در این اجلاس می تواند به توسعه ارتباطات حمل ونقلی ایران با کشورهای عضو اکو کمک نماید و خصوصاً زمینه ارتباط کشورهای منطقه با شرق و چین را تقویت کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن اشاره به مسئولیت سازمانهای دولتی در پیگیری نتایج اجلاس اظهار داشت: بعد از این نشست، وزارت راه و شهرسازی و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران وظیفه مهمی بر عهده دارند تا تصمیمات اتخاذشده میان وزیران را به موافقت نامه ها و تفاهم نامه های مشخص تبدیل کنند و مراحل اجرائی آنها را بطور جدی دنبال کنند.
رئیس سازمان راهداری در انتها تصریح کرد: انتظار می رود در ماه های آینده، سفرها و نشست های دیگری میان وزیران کشورهای عضو اجرا شود تا نتایج کارگروه های تخصصی غائی شود و با پیگیری مستمر توافقات، زمینه اجرای تفاهمات حمل ونقلی تا قبل از پایان سال میلادی فراهم گردد.


منبع:

1405/07/25
14:33:52
0.0 / 5
5
تگهای خبر: ارتباطات , اقامت , اقتصاد , پروژه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
جدیدترین ها

پلات