مدیرعامل ایرلاین داخلی:

علت ورود دود به داخل کابین پرواز تهران-تبریز، نقص فنی نبود

علت ورود دود به داخل کابین پرواز تهران-تبریز، نقص فنی نبود

به گزارش پلات، مدیرعامل یک شرکت هواپیمایی اظهار نمود: علت ورود دود به داخل کابین پرواز امروز تهران - تبریز، نقص فنی نبود بلکه به سبب گرد و خاک، موتورها شستشو داده شده بود که مواد شوینده وارد کابین شده بود.



به گزارش پلات به نقل از مهر، پرواز ساعت ۱۲ ظهر امروز تهران-تبریز هواپیمایی معراج به سبب ورود دود به داخل کابین هواپیما، با درخواست فرود اضطراری خلبان، اندکی بعد از برخاستن، بار دیگر به مهرآباد بازگشت.
کاپیتان سید محمد میرسمیعی مدیرعامل این شرکت هواپیمایی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اعلان اینکه دودی که وارد کابین شده بود، به سبب حریق موتور یا نقص فنی پرواز نبوده است، اظهار نمود: به سبب گرد و خاک، با مواد شوینده مخصوصی مبادرت به شستشوی موتورهای هواپیما کرده بودیم که این هواپیما امروز پس از شستشوی موتور، وارد سیکل پروازی شد.
وی افزود: برای اولین بار بود که از این مواد استفاده می شد و از این که مواد شوینده در اثر حرارت موتور، سبب انتقال دود به داخل کابین می شود، اطلاعی نداشتیم.
میرسمیعی اشاره کرد: برای یکی از مسافران مشکل تنفسی ضعیفی به وجود آمده بود که بعد از بازگشت پرواز به فرودگاه تهران، در مهرآباد تحت رسیدگی قرار گرفت و بعد از رفع اشکال به وجود آمده در موتور، بلافاصله پرواز تهران - تبریز انجام شد.
وی اضافه کرد: در مهرآباد موتور هواپیما برای دقایقی کار کرد و مواد شوینده بطور کامل از موتور خارج شدند و بعد از رفع اشکال ایجاد شده، مسافران، پرواز خودرا از سر گرفتند که هم اکنون این هواپیما به مقصد خود در تبریز رسیده است.


منبع:

1401/05/31
13:08:01
5.0 / 5
419
تگهای خبر: فرودگاه , هواپیما
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۸ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

پلات